roruen
 
 

CURS VALUTAR
 


Skype Me™!

Despre Compania de brokeraj “FINCOM” SA

Compania de brokeraj “FINCOM” SA (Chisinau, Moldova) a fost infiintata ca societate pe actiuni in data de 05 aprilie 1995. Capitalul social initial al Companiei de brokeraj “FINCOM” SA a fost de 82.000 MDL. Scopul infiintarii a fost si este deservirea calitativa a Clientilor in atingerea de catre ei a scopurilor sale investitionale.

Compania de brokeraj “FINCOM” SA este membru fondator al Bursei de Valori a Moldovei, al Asociatiei Brokerilor si Dealerilor din Republica Moldova, actionar la Depozitarul National al Valorilor Mobiliare. Este una din primele societati care activeaza pe piata de capital al Republicii Moldova.

Compania de brokeraj “FINCOM” SA este autorizata de CNPF in conformitate cu noile reglementari ale pietei de capital si functioneaza pe baza deciziei de autorizare din 26.12.2008 cu Lcenta de DEALER, de BROKEAJ, de CONSULTING INVESTITIONAL si de UNDERWRITING sub nr. 000042 valabila pina la 26.12.2013.

Capitalul social subscris si integral varsat este in prezent de 100.000 MDL.

Compania de brokeraj “FINCOM” SA este o societate cu capital privat integral moldovenesc. De la infiintare si pana in prezent nici un actionar nu a detinut controlul asupra societatii.

Dupa valoarea tranzactiilor efectuate in numele clientilor si pentru portofoliul propriu, la Bursa de Valori a Moldovei, Compania de brokeraj “FINCOM” SA s-a situat in permanenta intre primele 5 companii de brokeraj din tara.

Inca de la infiintare Compania de brokeraj “FINCOM” SA a acordat o deosebita atentie clientilor persoane fizice si juridice si operatiunilor realizate in contul acestora. Printr-o informare temeinica si documentata si prin consultanta financiara acordata clientilor, Compania de brokeraj “FINCOM” SA a reusit sa se impuna in cei 14 ani de existenta, printre primele companii de brokeraj din Republica Moldova, in conditiile in care societatea este total independenta (nebancara).

 
 

>